Anders Gulliksen, som har gjort sine saker veldig bra for Storhamars A-lag i høst, er innkalt som reserve til B-VM i Wien den kommende uken.

Tor Nilsen, som også er HAs hockeyekspert, har flere ganger skrytt av unggutten.

- Anders er rask, smart og har gode ferdigheter med pucken. Han har blitt bedre og bedre, og jeg er veldig imponert over det han har gjort så langt i høst, sier Nilsen og fortsetter:

- Han var ikke tatt med først, fordi vi ville ha inn andre spillertyper. Nå kom det en skade, og det blir spennende å se hva Anders kan tilføre laget. Han har utvikler seg stort i spillet uten puck, sier han.

Norge åpner mot Italia klokka 17.15 søndag.

Martin Rønnild, Martin Gran og Christian Bull er alle med i troppen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.