HAMAR: Storhamar-gutta trente en økt mandag. I dag er det to økter, før den tøffeste perioden avsluttes med en trening onsdag.

- Planen er å ha veldig bra trøkk til og med onsdag, og så slippe litt opp. Det blir også to økter torsdag og en økt fredag, sier Gulliksen, og fortsetter:
- I og med at vi har hatt et tøft kampprogram, har vi kjørt treninger på en time. Nå skal vi trene en time og 20 minutter, og vi skal ha opp intensiteten. Det blir tyngre trening.
Det at Comet er borte, betyr en litt annerledes terminliste. Storhamar står med 36 kamper, mens flere lag kun har spilt 33 kamper.
Det betyr et lengre kampopphold for Dragons nå.
- Det er både plusser og minuser med et slikt oppsett. Den største fordelen er at vi får trent skikkelig, og forberedt oss godt. Både til de kommende kampene og til sluttspillet, sier Gullik, og fortsetter med utfordringene:
- Vi har vært inne i en bra periode, sjøl om vi har gått på noen knepne tap. Men vi har vært oppe på det nivået vi må være på i sluttspillet. Spørsmålet er om vi klarer å holde på det. Jeg er ganske sikker på at vi skal klare det, sier Rune Gulliksen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00