Lørenskog
Han fikk ingen enkel start på sin nye trenerrolle i Dragons, med 5-1-tap i går.
- Alle sammen må bare jobbe hardt videre nå. Vi må løfte oss i fellesskap alle sammen, sier han.
- Dette skal gå bra fordi jeg har en så god og unik spillegruppe og jobbe med. Jeg kjenner alle godt fra før. Spillerne ønsker nå å gjøre alt de kan for å vinne og prestere best mulig. Jeg er ikke bekymret i det hele tatt, sier Rune Gulliksen, som tok på seg jobben som hovedtrener gratis etter Michael Smithurst og Jonas Norgrens avgang, som ble kjent lørdag.
- Alt vi gjør er med tanke på sluttspillet. Dit er det ennå sju kamper som gjenstår først, og vi kommer bare til å ta én av gangen. Gutta kan bruke kvelden til å tenke over tapet, men tilbake på trening er alt rettet mot neste kamp. Nå ser vi kun framover, sier han.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.