I ettermiddag møtes de to mest gjerrige lagene i eliteserien, og det laget som klarer å overliste motstandernes målvakt to eller kanskje tre ganger ligger godt an til å vinne.
Trenerne Michael Smithurst og Jonas Norgren har en viktig jobb å gjøre for å nullstille spillerne.
- Vi må fortsette å være ydmyke og tette bakover. Det er ekstra viktig å minimere feilene bakover, og ikke ta unødige sjanser, sier Smithurst, som tror Lørenskog skal få bra motstand hvis dragene klarer å spille med samme energi som i de siste kampene.
Mads Hansen og Fredrik Lystad Jacobsen sto over torsdag, og er usikre i dag. Mot Lillehammer kom imidlertid Ørjan Mikkelsen og Ole Petter Øvergaard inn og gjorde solide kamper.
Storhamar og Lørenskog har spilt svært jevne oppgjør de siste to sesongene. Åtte av de ti siste seriekampene har endt med ettmålsseirer, forrige sesong alle fem kampene, hvorav lagene vant en kamp hver etter spilleforlengelse.
Lørenskog har tatt tre poeng mindre enn dragene denne sesongen, men ligger altså 23 bak. Det er i påvente av at Lørenskog har sendt saken videre til Norges Idrettsforbund, for å få deres vurdering om straffen på 20 minuspoeng er i henhold til gjeldende regelverk.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.