HAMAR: Sånn sett var det ingen tvil om at Grotnes vant målvaktsduellen mot Ruben Smith i OL-Amfi'n.

Ruben innrømmer også etter kampen at han regner med at Grotnes nå blir førstekeeper under OL.
- Så lenge han er frisk og rask er Pål Grotnes førstevalget på landslaget. Og i denne kampen var han god, sier Ruben til HA-sporten.
Grotnes har slitt med lyskeproblemer. Og det har vært usikkert om han ville rekke OL, men i går dokumenterte han at han er på rett vei.
Blant annet hadde Stjernen-målvakten en fantastisk redning på Lars Erik Hesbråtens skudd etter 35 minutter. Hesbråten skulle bare måke pucken i åpent mål, men på mirakuløst vis kom Grotnes tilbake og snappet pucken.
Storhamars mål kunne kanskje vært reddet, men ved begge anledninger var sikten dårlig for Grotnes.
Ruben Smith på sin side må i hvert fall ta 2-2-målet på sin kappe. Han burde ikke gitt retur. Og når han først gjorde det, burde han fått skjøvet pucken ut til siden. I stedet feide han den andre veien og rett på køllebladet til Anders Myrvold.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.