STAVANGER: Storhamar kom til Stavanger uten Nathan Martz, men det hadde neppe spilt noen rolle om canadieren hadde vært spilleklar. Til det var hjemmelaget for overlegne. Petter Thoresens gutter viste hvorfor de er Norges klart beste hockeylag for tida.

Oilers satte trykk på Storhamar fra første dropp. Mål av Clive Kinley og Martin Strandfeldt i første periode ga oss en liten anelse av hva vi hadde i vente.
For Stavanger kjørte bare på videre i andre periode. Lars Peder Nagel og Martin Strandfeldt en gang til, sørget for at Robert Hestmann måtte si takk for seg i Storhamar-målet.
Men det hjalp lite.
Like etterpå pirket Snorre Hallem inn 5-0 mellom beina på erstatteren Tommy Johansen.
Stavangers amerikarekke økte på til 6-0 med Kevin Deeth som sistemann på pucken.
Storhamar fikk sitt trøstemål med fem minutter igjen å spille. Martin Blakseth Huse fikk god tid foran Ruben Smith og vippet pucken opp i krysset.
Dette var likevel Smiths og hele Stavangers hockeykveld. 2.035 tilskuere hadde mye å juble for i denne kampen. 7-1 og punktum kom 26 sekunder før slutt ved en av kampens profiler - Lars Peder Nagel.
For Storhamar blir det viktig å finne seg selv igjen nå etter 13 baklengs på to kamper mot Sparta og Stavanger. Og bare ett scoret mål.
 
 
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.