Martin Gran har ikke hatt en lett høst i Storhamar-drakta. Han har fått mindre spilletid denne sesongen enn han hadde i fjor, da han storspilte i rekke med rutinerte Mads Hansen og Pål Johnsen, og attpåti ble kåret til Get Rookie of the Year i eliteserien.

Søndag viste unggutten at formen er i anmarsj da han scoret for Storhamar i bortemøtet med Frisk Asker. Tirsdag fulgte han opp med en ny nettkjenning da Norges U20-landslag møtte U20-laget til svenske Mora og vant 2-0.

Og om det ikke skulle vært nok så fullførte han "trippelen" med ny scoring da Norge slo Leksands U20-lag 5-2 onsdag kveld.

De andre som scoret for Norge var Petter Grønstad, Henrik Knold, Stian Nystuen og Jesper Nipe.

Storhamars Christian Bull og Martin Rønnild spilte også for Norge.

Søndag begynner U20-VM og Norge åpner mot Italia.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.