Gran pådro seg hjernerystelse i kampen mot Sparta, ble hjulpet av isen og kjørt til sykehus lørdag kveld.

- Det ble konstatert hjernerystelse. Hvor lenge han vil være borte fra ishockey, kan vi ikke si noen om nå. Martin blir fulgt opp hver eneste dag i tiden som kommer, sier Storhamars lege, My Lystad.

Dragons-trener Aleksander Smirnov gledet seg over meldinger om at Martin Gran var på bedringens veg søndag.

- Men veldig synd for Martin som skulle til VM i dag, sier han.

Smirnov var lite fornøyd med at angrepet på Jacob Berglund mot slutten av kampen lørdag.

- Skaden til Berglund, som fikk slått ut to framtenner, var meningsløs. Vi ledet kampen 4-1. Hvorfor gå inn med en real albuetakling som du vet vil skade noen i en slik situasjon med bare 43 sekunder igjen å spille?, spurte Smirnov.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.