HAMAR: Det var nykommernes aften i Hamar OL-Amfi. Rosenborgs nye spiller, Thomas Beauregard, scoret tre mål i sin første kamp for trønderne, men det var Andreas Gröndahl som ble matchvinner 11 sekunder eter at han kom ut av utvisningsboksen i den tredje perioden. Andreas Hjelm startet angrepet i egen sone, og via Lars Erik Hesbråten gled Gröndahl inn i Rosenborgs sone og klemte til opp i Ruben Smiths høyre hjørne.
Storhamar slet lenge med Rosenborg og lå under 1-3, men en dobbel av Adrian Saxrud Danielsen ordnet 4-4. Først utliknet han til 3-3 og så til 4-4 etter at Rosenborg grep taktpinnen igjen.
 
Grøndahl gikk rett inn i andrerekka til Christian Larrivée på en dag som Storhamar var ekstra tynt besatt.
Tre spillere var nemlig ute med magesjau i tillegg til de to som fra fra før var skadet. Cato Ørbæk, Eirik Børresen og Fredrik Lystad Jacobsen hadde alle alle meldt forfall, slik at Storhamar bare hadde fem ordinære backer og spilte kampen med tre offensive rekker.
 
Les mer om kampen i morgendagens utgave av HA.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.