Lørenskog
I fjor høst var Mads Hansen og kona fra Hamar i full gang med å lete etter hus i Hamar-området.Planen om å flytte hjem til Norge var lagt, og i så fall skulle han fortsette karrieren i Storhamar.
Godt spill i den svenske eliteserien har imidlertid fått Brynäs til å ombestemme seg.

ikke i planene

- Jeg var nok ikke i planene til Brynäs for neste sesong. Jeg hadde ingen god sesong i fjor etter at jeg var ute i nesten ni måneder på grunn av den alvorlige smellen jeg fikk i ansiktet. I år har det gått veldig bra, og nå har jeg pratet med Brynäs om å fortsette. Det er foreløpig det eneste tilbudet jeg har å forholde meg til, sier Hansen (33) til HA-sporten.
Han har ikke hørt noe mer fra Storhamar, og nå ser det ut til at hele familien fortsetter i Sverige.
- Brynäs er en veldig bra klubb, og akkurt nå tror jeg at jeg spiller sammen med noen av de kommende stjernene i NHL. Vi har veldig mange lovende spillere.

Strålte i Dragene

Hansen kom til Storhamar i 1999, ble norgesmester i 2000, og ble en av lagets viktigste spillere. Selv om han hadde en opptreden i Vålerenga i 2002/2003, hvor han ble norgesmester for andre gang, er han populær blant Storhamar-fansen.
Da han kom tilbake i 2005 var en av eliteseriens dominerende spillere, med pluss 53, og 66 målpoeng på 41 seriekamper. Den gode sesongen sendte ham til Sverige for andre gang i karrieren.

OL den store motivasjonen

Til tross for at han er 33 år er Hansen fortsatt toppmotivert for landslaget, og har sagt ja til landslagssjef Roy Johansens OL-plan til Sotsji 2014.
- Jeg har pratet mye med Roy om hvor viktig det er at de norske spillerne som vil være med der sier ja til å følge opplegget hele veien. En mulig ny OL-sjanse etter den store opplevelsen i Vancouver i 2010 er en skikkelig gulrot i satsingen.
33-åringen får et bedre sportslig tilbud om han blir i Sverige, men tror ikke det avgjørende.
- Jeg har vært så lenge i Sverige og spilt så mange år med landslaget at jeg vet hva som skal til, og hvilket nivå jeg må være på. Derfor er det ikke noe problem å returnere til Norge og spille i den hjemlige serien, men akkurat nå ser det ut til å bli Brynäs, fastslår Mads Hansen, som sto over mot Danmark lørdag.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00