HAMAR: Etter seieren mot Stjernen torsdag, var det litt lettere for Storhamars unggutter å besøke barnehagene i Hamar. Søndag venter en tøff oppgave borte mot Lillehammer, i årets første mjøsderby.
- Det blir morsomt. Vi må forsøke å fortsette på det vi startet i går, og bygge videre. Kampene mot Lillehammer er alltid morsomme, og det kommer til å bli bra med folk og stemning, sier Mats Larsen Mostue.
Han og dragene har god statistikk mot Lillehammer, i fjor vant Storhamar fem av seks kamper mot sin nærmeste nabo, til tross for at Lillehammer endte foran på tabellen.
Det er en statistikk den nyankomne målvakten Robert Hestmann håper han kan arve.
- Jeg er vant til å tape mot Lillehammer. Jeg blir gjerne med å slå dem nå, det hadde vært moro.
Storhamar har to seirer på sine første sju kamper, Lillehammer har fire. Hjemmelagets Gino Guyer har vært strålende så langt, og leder poengligaen i eliteserien med fire mål og ni målgivende.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.