Tidligere i dag kunne HA-sporten fortelle at Jimmy Andersson har signert en korttidskontrakt med Frisk Asker.

jimmy-skryt

Og Anderssons tidligere backpartner, Magnus Eikrem Haugen, synes det er morsomt at svensken skal fortsette på høyeste nivå i Norge.

- Jimmy er en fenomenal spiller, og for Frisk er han en kjempesignering. Dersom han spiller som vanlig, kommer han helt sikkert til å få tilbud om å spille der videre, sier han.

Da Storhamar tok sølvet bak Stavanger i 2014/15-sesongen, var Eikrem Haugen og Andersson kanskje laget beste defensive backpar.

opp i ringa

- Gleder du deg til å spille mot Jimmy?

- Jeg kan se for meg at Jimmy er jævlig å spille mot, men det er alltid gøy å møte gode spillere, sier Eikrem Haugen, som mener at Storhamar må heve seg mot Lørenskog i morgen.

- Vi må opp noen hakk fra Lillehammer-matchen. De er tøffe å møte på bortebane, og det fikk vi kjenne på i fjor. Vi må opp i ringa, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.