Lørenskog
Da HA-sporten slapp inn i garderoben hadde det verste lagt seg, mange hadde gått i dusjen, og det var mest fokus på skaden til Eirik Børresen (se egen sak). Men Pål Johnsen beskriver en dyster gjeng, som mente de burde dratt i land tre poeng.

mente det var Godt å se

- Det var godt å se og høre at gruppa ikke var fornøyd. Før var det nesten bare jeg som klikka etter slike kamper. Reaksjonene etterpå viser at vi er kommet et langt steg. Vi er på god veg til å snu noe, sier Johnsen, og legger til:
- Gullhjelmen til Nathan Martz fikk kjørt seg. Du kan se at det er mange gullflak på golvet her nå, sier veteranen, og legger inn et lite smil.
Trener Michael Smithurst er enig med Johnsen.
- Vi er forbannet og skuffet. Alle var irriterte. Vi har satt oss høye mål som gruppe, og skal ikke akseptere at dette skjer. Spillerne skal få blåse ut, og alt dette viser at vinnerkulturen er på veg opp. Det er herlig. Det er en forandring i hodene på folk, sier Michael Smithurst, og fortsetter:
- Vinnerkultur må pleies. Det er noen som sier at vinnerkulturen sitter i vegga. Det er jeg ikke enig i. Vi kan ikke bare hente den ut. Dette må jobbes med over tid.

Noe stort på gang

Nathan Martz brukte lang tid i dusjen. Kanadieren, som satte inn Storhamars første mål allerede etter 22 sekunder, sa dette en halvtime etter kampen:
- Forrige sesong hadde vi vært fornøyd med det ene poenget. Nå er det annerledes. Storhamar kan slå alle i denne ligaen, og nå ledet vi med tre mål. Så ble det uavgjort, men vi klarte å lede med to igjen. Da skal vi dra dette i land. Vi må utnytte situasjonen bedre. Men det var en veldig bra test for oss, mot ligaens kanskje beste lag på papiret. Vi må lære av dette, og jeg er overbevist om at laget har enda mer å gå på. Storhamar har noe stort på gang, og da skal vi være skuffet etter en slik kamp. Dette skal gjøre oss sterkere, sier Nathan Martz.
Eirik Skadsdammen henger seg på:
- Alle var forbannet, vi blåste ut litt. Vi hadde nok ikke brydd oss så mye forrige sesong. Utviklingen går riktig veg, sier Skadsdammen, som dro videre på elgjakt, full av håp om å treffe bedre i skogen.

Et fyrverkeri

Det ble en spesiell hockeykamp i Lørenskog Ishall, hvor hjemmelaget sikret seg to poeng helt på slutten av sudden death. Storhamar ledet 3-1 etter de første 20 effektive minuttene. Jesper Engelin var god i målet, og bortelaget i gult og blått var bunnsolide. Så satte Lars Løkken Østli inn 4-1, og da hørtes bare bortesupporterne.
Men så startet et lite mareritt. Slurv i egen sone gjorde jobben til Knut Henrik Spets lett: 2-4. Og fra at bensinlampa hadde lyst rødt en stund i Lørenskog-bilen, fikk de plutselig full tank, og pang: 3-4 og 4-4. Mads Hansen og Joakim Jensen ordnet tomålsledelse, som ble spist opp, og dermed sudden death.
Og firemålsscorer Sixsmith ble helten til slutt.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.