- Tryout var en felles tanke å gi dem en siste mulighet til å overbevise de første ukene på is. Jeg har ikke sett de på 4-5 år, derfor var det en mulighet jeg skulle gi dem, sier Aleksander Smirnov.

Både Hillestad og Mikkelsen ble vurdert som ikke gode nok for 1. 2.- eller 3. rekka. Den fjerde skal fylles opp av lovende unggutter.

- At de spilte gratis for klubben er strålende. Uansett om det er stjerner, lokale helter eller noen andre må jeg ta objektive vurderinger, sier Smirnov.

Han forstår at det kan oppfattes som bittert for spillerne det gjelder.

- Det skjønner jeg helt klart, men man må forstå situasjonen. Etter styrets vurdering og det lille jeg hadde sett var de ikke gode nok, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.