Hamar: Eirik Børresen har tatt over undertallsjobben til Lars Erik Hesbråten. Lørdag ble han belønnet med scoring.
Av mange fine scoringer var det Børresens 6-2-mål midt i tredje periode som gledet Michael Smithurst mest.
- Eirik gjør en formidabel innsats i kampene våre, og målet i undertall var velfortjent lønn for strevet, sier Storhamar-treneren.
Sjøl var også unggutten litt ekstra glad for nettsus lørdag, etter at Martin Blakseth Huse vant pucken på egen blålinje og kontret. En flipp-pasning spilte fri nummer 91 som fra nært holdt klemte pucken opp i nettaket.
- Jeg hadde mange sjanser mot Stjernen også, uten å få mål, og da er det ekstra godt endelig å få uttelling.
Om det å ta over jobben etter Hesbråten er han full av ærefrykt. MS scoret to mål i overtall mot dragene, men ikke da Børresen var på isen.
- Lars Erik var helt sykt god i undertall og ofret alt, så det er ikke lett å erstatte ham. Samtidig har jeg og Huse fungert veldig bra sammen. Jeg håper vi kan bidra til ny energi i laget gjennom å holde tett i undertall.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.