Vetle Lindstad har spilt 60 kamper for Storhamar i løpet av de to siste sesongene. Nå varsler 20-åringen at han har spilt sin siste kamp i den gule og blå trøya.

– Jeg har ikke motivasjon til å gå løs på en ny sesong i Storhamar nå, og det frister også å gjøre andre ting. Jeg har lyst til å begynne å studere, og jeg har lyst til å flytte fra Hamar, sier han.

slitt med motivasjonen

Lindstad, som er født i 1996 – samme år som Christian Bull, Martin Gran og Martin Rønnild, har alltid besittet et stort naturtalent, men mangelde motivasjon har alltid vært en utfordring.

– Jeg fikk en knekk i motivasjonen da jeg var 15–16 år, og siden den gang har jeg aldri klart å komme meg helt opp på det nivået som kreves, sier han.

– Føler du at klubben har gjort nok for å hjelpe deg?

– Både ja og nei. Mads Hansen og andre har prøvd å hjelpe meg, men det har ikke alltid vært så lett, sier Lindstad, som ikke føler at årets sesong har vært hans beste.

– Dette har ikke vært min beste sesong. Jeg var skadet fra starten, og det var vanskelig å komme tilbake på det nivået som jeg hadde sesongen før, sier unggutten som var meget populær blant fansen sist vår.

karrierenes høydepunkt

Lindstad var en fast del av Storhamar-laget som tok sølv i både serien og i sluttspillet våren 2015.

Den sesongen kommer han aldri til å glemme.

– Sesongen i fjor, og særlig sluttspillet, kommer jeg aldri til å glemme. Det å komme ut foran et fullsatt DNB Arena og se så mange Storhamar-fans, var veldig stort. Vi spilte for fulle hus hjemme i OL-Amfien, og det var også morsomt å få være med på, sier han.

16. april 2015 spilte Pål Johnsen sin siste hjemmekamp foran 6.323 tilskuere.

– Det var veldig stort å få være med på den siste kampen til Pål. Han har alltid vært et stort forbilde for meg, og derfor var det ekstra gøy å få oppleve den kvelden som spiller, avslutter Vetle Lindstad.  

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00