Patrick Thoresen, som stadig linkes tettere og tettere til Storhamar, skriver selv på Twitter at han gir seg i Djurgården etter kun ett år.

Thoresen hadde en klausul i kontrakten som sa at han kunne bryte 1+1-kontrakten før 30. april. Den har han nå benyttet seg av.

– Jag forlater Djurgården som jeg setter høyt i mitt hjerte. Jeg har en familie som skal hjem til Norge. Hvor jeg spiller neste år vet jeg ikke, men i Sverige finnes det bare ett lag jeg kommer til å spille for, og det er DIF, sier han til Aftonbladet.se

Han skriver følgende på Twitter: "Hej alla sköna @jarnkaminerna, medspelare och hela Dif familjen. Tack för alt! Ni är grymma, men nu går färden vidare. Kanske vi syns igen"

- Patrick sier ifra når han eventuelt er klar til å prate. Vi vil ikke presse ham, sier sportssjef Sjur Rakstad-Larsen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.