Pål Johnsen (37) er en av gjestene i dagens utgave av hockeymagasinet Rinkside på HA-tv.
I programmet forteller 37-åringen blant annet at han som liten gikk i søvne til ishallen på Hamar vest.
Johnsen har spilt 900 kamper for A-laget til Storhamar og det blir naturlig nok et tema i programmet.
Pål Johnsen har vært med på samtlige titler Storhamar har tatt, bortsett fra et seriemesterskap da han var i Sverige og NM-gullet i 2004 da han satt på tribunen med skade.
Trener Rune Gulliksen og målvakt Tommy Johansen er også gjester i programmet.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.