Hamar
Kanadieren serverte tre målgivende pasninger.
To av dem går inn i klassen geniale.
- Han løste opp flere knuter med geniale pasninger. Det er ingen tvil om at Nathan Martz var matchavgjørende, sier TV2s hockeyekspert, Ole Eskild Dahlstrøm.
- Nathan var fantastisk i denne kampen. Han har et herlig overblikk, sier Pål Johnsen.

- Herlig type

Også trener Michael Smithurst likte det han så av Storhamars nummer fire.
Som var en ener mot Oilers.
- Pasningene hans i dag var utrolig bra. Han så en veg og spilte pucken en annen veg. Da hadde Eirik Børresen fri bane mot mål. Det var herlig å se på. Nathan er en herlig type. For de andre i den rekka handler det om å være i bevegelse, sier Smithurst, og fortsetter med mer om Martz:
- Han har ett mål og seks målgivende pasninger på de tre første kampene. Det liker jeg. Han ble assisterende kaptein foran denne sesongen, og det var et klart valg av meg. De rutinerte gutta vet at de har et stort ansvar, og produksjon er viktig for dem. Nathan er bedre trent nå, og elsker hockey over alt på jord. Jeg diskuterer mye hockey med ham, sier Dragons-treneren.

- En herlig ramme

Michael Smithurst koste seg i Hamar OL-Amfi lørdag.
- Du får det ikke bedre enn dette, en herlig ramme. Og seier mot det laget alle tipper på topp. Det er dette vi drømmer om.
Etter 5-3-seieren mot Oilers er det Storhamar som topper.
Det var ikke mange som tippet det etter treningskampene, hvor laget til Smithurst ikke vant en eneste kamp.
- Vi viste moral da vi hentet opp 0-2. Moralen har vi bygd over tid, og vi jobber med å bygge vinnerkultur igjen. Når dette laget jobber sammen er vi gode, veldig gode, sier Michael Smithurst.

Korte bytt - kloke valg

Nathan Martz var godt fornøyd etter kampen.
- Jeg går ikke så fort på skøyter og har hovedfokuset på å se etter åpningene, spille fram andre. Det er min styrke. Jeg kjører korte bytt og prøver å gjøre kloke valg. Rekka vår lyktes bra i denne kampen, sier Nathan Martz.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.