OSLO: I dag var det pressetreff på Ullevaal Stadion i forbindelse med den kommende seriestarten i eliteserien i ishockey kommende helg.

Alle kapteiner og trenere var samlet, og også TV 2s eksperter var på plass for å si sine meninger om ligaen.

positiv hoff

Geir Hoff tror Hamar-publikumet kan vente seg en morsom vinter.

- Storhamar er i ferd med å bygge opp noe spennende, og så synes jeg de har en del bra spillere. De gjorde det veldig bra i CHL, men fikk det ikke helt til i seriespillet. Det ble bra på slutten, men de hadde marginene litt imot, sier Hoff.

Han trekker fram Joey Tenute og Petterni Nummelin som viktige brikker i det nye mannskapet. 

- Jeg tror at overtallsspillet deres vil bli en del bedre enn hva det var i fjor, og der vil de kunne hente inn flere poeng. Power playet kan bli blant de klart beste. De har gode typer på laget, og det kan gjøre at de går hele veien. Derfor har jeg Storhamar på topp, sier han.

tøff konkurranse

Men Hoff tror ikke at Storhamar får en enkel vei til seriegullet. 

- Stavanger og Lørenskog kommer til å være med helt der oppe. Lørenskog spilte offensiv og fin hockey, men de har mistet mange spillere. Men Lørenskog kommer til å være med, sier han.

- Stavanger er alltid der oppe. De har byttet ut en del spillere, og de har et yngre lag i år. Nå har de flere unggutter, og det blir spennende å se om Oilers kan fortsette å spille som tidligere, avslutter han.

Erik Follestad Johansen, som er ny ekspert i TV 2, tror at Storhamar havner helt nede på 5. plass.

Ole Eskild Dahlstrøm tipper laget på 4. plass.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00