Christian Larrivée produserte poeng på løpende bånd under fjorårets sesong. Nå går han for over 100 målpoeng i serie- og sluttspill.

jakter 100 poeng

I fjor var Larrivée kun sju poeng fra den magiske 100-grensa. Nå skal den barrieren brytes.

– Jeg har egentlig aldri brydd med så mye om individuelle rekorder og priser. Det har alltid vært viktigere for meg å vinne ting sammen med laget. Men likevel må jeg innrømme at det hadde vært veldig gøy å komme over 100 poeng, sier han.

Ingen Storhamar-spiller har noen gang levert tresifret antall målpoeng.

Poengrekorden til Sivert Andersson fra 1985-86-sesongen vil sannsynligvis stå til evig tid. Den tidligere Sparta-spilleren gjorde utrolige 110 målpoeng på kun 36 kamper

operert øynene

I rekke med Eirik Skadsdammen og Joakim Jensen gjorde trioen 234 målpoeng i serie- og sluttspillet. Ingen andre rekker var i nærheten av å true det antallet.

– Vi har en veldig god kjemi i rekka. Joakim bøtter inn scoringer, mens jeg og Skadsdammen prøver å finne ham så godt vi klarer, sier Christian Larrivée, som fikk operert øynene i mai.

– Operasjonen min var helt nødvendig nå. Jeg følte meg nesten blind før inngrepet. Jeg har brukt linser og briller lenge, men etter hvert hjalp det nesten ikke. Nå ser jeg mye bedre, og jeg håper det kan gjøre at jeg presterer enda bedre på isen, sier han.

går for bøtta

Det har vært debatt rundt Storhamars målsetting om å bli en stabil topp-4-klubb.

Eirik Skadsdammen sa i onsdagens utgave av HA at målet var å vinne NM-gull. Det sier også Larrivée.

– I fjor var vi i utfordrerposisjon. Ingen trodde vi kom til å kjempe i toppen, men det motbeviste vi. Etter jul var det egentlig bare oss og Stavanger det sto mellom. De vant til slutt, men vi ga dem knallhard fight. Derfor må vi ha som mål å vinne i år, sier Larrivée, som er imponert over de nye spillerne som har kommet inn porten på Hamar vest.

– Vi har fått mange spennende spillere, så laget vårt ser veldig bra ut. Jeg tror de nye backene vi har fått kan bli avgjørende for oss. De er gode til å flytte pucken raskt opp i banen, sier Larrivée, og legger til:

– Alt ser bra ut. Nå er alt opp til oss selv, avslutter Christian Larrivée.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.