Ny kube, nytt navn på OL-amfien, en etterlengtet seier mot serielederen? De to første tingene blir en realitet lørdag kveld, men så spørs det om de blå-gule klarer å ta skalpen på fjorårets motstander i sluttspill-finalen. Hittil i sesongen har det ikke gått så bra.

Storhamar har rettet fokus mot sluttspillet. En seier mot Petter Thoresen og Oilers lørdag kveld i en fullsatt hall, vil gi Storhamar et skikkelig løft etter mange tunge stunder i serien.

Vårt hockeyteam er naturligvis på plass og gir deg alt om kampen før pucken droppes, hva som skjer underveis og etter kampen. Ca. klokka 21.00 starter Rinkside direktesendingen. Her får du ekspertenes reaksjoner og kommentarer, og vi gir deg høydepunktene fra kampen. Bendik Eriksen er studiovert.  

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.