Svein Skarpmo er mest kjent fra tida som sponsorjeger i Nybergsund Fotball.
Nå er det hockey og redningsaksjon i Storhamar Dragons som gjelder.
- Jeg skal ha fullt fokus på Storhamar framover. Det må jobbes disiplinert, og det må følges opp. Det tar tid, og det er jo tidspress i forhold til datoer klubben må forholde seg til, og ikke minst er det snart jul, sier Skarpmo, full av entusiasme.

Optimist av natur

- Jeg ser optimistisk på dette. Jeg er optimist av natur. Målet er selvfølgelig å nå målet med penger, og klubben har jo kommet godt i gang.
Skarpmo sitter inne med et godt kontaktnett.
- Jeg kjenner mange i Hamar, og kjenner mekanismene etter mange år i bransjen. Det skal jobbes med eksisterende og nye sponsorer. Nå er det bare å gnu på, som vi sier i Trysil.

Selger på provisjon

Daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen, er godt fornøyd med at avtalen er i boks.
- Vi er enige, og har formalisert avtalen. Han blir en del av redningsaksjonen, og skal ha trøkk på salg, sier Kristiansen.
Skarpmo har et engasjement i hockeyklubben på Hamar vest, og jobber kun på provisjon.
- Han har fått tittelen prosjektleder marked. De to første månedene er førsteprioritet, naturlig nok. Det handler om å skaffe gaver til auksjon, aksjesalg og sponsorsalg. Vi har mye ledig plass i hallen. Det kan være reklame på segl, vant, storskjerm og kube. Her er det mange muligheter.
- Hva med salg av hallnavn?
- Vi håper selvfølgelig på det også, men det er ikke sikkert det er der de raskeste pengene ligger, sier Erik Kristiansen.

- Viktig bidragsyter

- Svein blir en viktig bidragsyter i tida framover. Først skal vi klare tallene Norges Ishockeyforbund krever. På sikt håper vi å komme opp på et nivå som gjør klubben bærekraftig, sier den daglige lederen.
Storhamar Dragons har et mål om å få inn 2,5 millioner kroner innen 31. desember. De har fått inn om lag 1,2 millioner.
Forbundsstyret skal diskutere eventuelt poengtrekk, etter innstilling fra lisensnemnda, i januar.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.