Patrik Bäärnhielm spilte ingen av kvartfinalene mot Sparta på grunn av en skade i ansiktet.

Da norsk-svensken endelig var klar for spill, ble han satt på benken. Men han ble ikke sur av den grunn.

- Ingen hadde tjent på at jeg hadde vært sur, for man har ikke bruk for slike spillere i et lag. Jeg brukte hver mulighet jeg hadde til å trene litt ekstra, sier han.

støttet laget

Pål Johnsen skryter av moralen til backen.

- Han satt en del på benken, men han klagde aldri. Han var positiv, forberedte seg og hjalp til, og det var godt å se, sier Johnsen, som er imponert over spillet til Bäärnhielm.

- Han har kommet inn og spilt veldig bra. Han hadde en nydelig pasning på målet til Berglund i går. Han brøt, satte fart og spilte en viktig pasning på et viktig tidspunkt. Det var morsomt å se, sier han.

Bäärnhielm er på sin side veldig imponert over det Erik de la Rose har prestert i sluttspillet.

- Erik har kanskje ikke hatt en like lysende sesong som i fjor, men han har likevel vært blant laget beste backer i hele år. I sluttspillet har han vært veldig god, og jeg synes han har vært vår beste back, sier han.

reiser til Stavanger i kveld

I kveld setter Storhamar-spillerne seg på flyet til Stavanger for å være best mulig forberedt til morgendagens avgjørende semifinale.

- Vi må være forberedt på at Stavanger kommer til å kjøre på noe voldsomt fra start. De kommer til å gjøre alt de kan for å være mer fysiske enn oss, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00