HAMAR: - Det er en intern kommunikasjonssvikt. Selvfølgelig skal Storhamar 2 spille ut sesongen, forteller styreleder Tore Tomter.

Storhamars andrelag har de siste kampene slitt med mangel på spillere. To spillere har karantene, mens flere er skadet. I tillegg skal U19-laget spille fire kamper fra og med i dag til søndag.
Dermed valgte lagledelsen på 1. divisjonslaget å melde ifra til forbundet om at de ikke kunne stille lag på de avtalte datoene.
Etter det HA-sporten erfarer fikk 1. divisjonsspillerne beskjed tirsdag om at de hadde spilt ferdig for sesongen.
I går kom kontrabeskjeden. Laget skulle fullføre sesongen og kampene mot Stjernen 2 (i går) og Sparta 2 (lørdag) går som planlagt.
- Det hele er en intern kommunikasjonssvikt og det er en ubehagelig sak for klubben. Hele saken ble drøftet på styremøtet i kveld (i går), forteller Tomter, som er helt klar på Storhamar skal ha et rekruttlag.
- En ungdomslinje må ha et rekruttlag, sier Tomter.
I går spilte Storhamar 2 bortekamp mot Stjernen 2. Dragene kom til plankebyen med ti spillere. Kun seks av dem tilhører 1. divisjonstroppen, resten var A-lagsspillere.
Kampen vant for øvrig Storhamar 9-7. Martin Blakseth Huse bemerket seg med sju poeng (4+3).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.