Storhamars planer om å bruke kampen mot Kongsvinger som oppladning og trening til sluttspillet måtte raskt kastes.

Det ble i stedet en kamp for å holde samtlige spillere skadefrie.

- Vi kom for å spille hockey, men det er nesten ikke mulig, sier Øksnes før han fortsetter:

- Linus (Johansson) blir hugget over hendene. Og Lars (Løkken Østli) over nakken. Det er jo livsfarlig!Kongsvinger som forbereder seg på kvalifisering om fortsatt spill i GET-ligaen hadde tydelig en plan om å spille aggressiv hockey, men som i samtlige kamper lagene imellom denne sesongen var det Storhamar som tok poengene.

For med Lars Erik Hesbråten, Anders Gulliksen, Pål Johnsen og Mads Hansen på skadelisten fra før ville ikke Storhamar-trener, Aleksander Smirnov nødig notere flere navn på den lista.

- Etter hvert som kampen gikk ble jeg redd for å bli skadet. Jeg tenkte på at jeg ikke ville få en smell i kneet, sier Andreas Øksnes som har vært ute med en kneskade store deler av sesongen.

- Man blir jo forbanna på Kongsvinger. Men vi må bare tenke sluttspill og ikke la oss provosere, sier Øksnes.

Den eneste som måtte gi seg med skade var Daniel Jørgensen. Han gikk av etter 1. periode med en smell i hofta. Det skal ikke være snakk om en alvorlig smell for målvakten.

- De ville skade oss

Aleksander Smirnov var tydelig irritert på hjemmelagete underveis i kampen, men verken han eller noen av hans spillere lot seg rive med.

- Kongsvinger er et typisk 1. divisjonslag. Et griselag. De er utpå der kun for å takle, provosere og skade spillerne våre, sier Smirnov som takket høyere makter for at ingen utespillere ble skadet.

- Ikke pent

Kongsvinger-treneren Anders Angelbrant er enig i at slaget over nakken på Lars Løkken Østli var stygg.

- Det var en hendelse som burde vært straffet med mer enn to minutter.

- Hva har du å si til Storhamar kritikk av spillet deres?

- Det får stå for deres regning. Vi var naturligvis ikke ute etter å skade noen spillere, sier Angelbrant.


Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.