• TØFFE TAK: Her kjemper backen mot Storhamars Jacob Berglund i den fjerde kvartfinalen.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

I dag annonserte Lillehammer at de har signert landslagsaktuelle Aleksander Nygaard Rindal i ett år.

Nygaard Rindal har vært linket til Storhamar siden Storhamar slo ut Mjøs-rivalen i kvartfinalen.

16. mars uttalte Storhamar-trener Aleksander Smirnov følgende om Lillehammer-trioen Mikael Zettergren, Alexander Reichenberg og Nygaard Rindal: 

– De er aktuelle å se på for oss. De er tre gode spillere som har gjort en god sesong for Lillehammer.

Både Zettergren og Reichenberg har signert kontrakter med Storhamar. Nå er det klart at NM-finalisten kan se langt etter sistemann.

- Jeg har valgt å skrive en ny ettårskontrakt med Lillehammer. Jeg har snakket med Storhamar, men ikke fått noe konkret tilbud. Storhamar er i utgangspunktet det verste laget å spille på for en Lillehammer-gutt, så jeg er glad for å signere med Lillehammer. Storhamar er vår største rival, avslører Nygaard Rindal.

Den høyrefattede backen forteller om den harde konkurransen i Storhamar-laget.

- De har både Lars Løkken Østli og Erik de la Rose som er høyrefattet, og jeg tror muligheten for viktig tid i overtallsspill ville blitt mindre der enn her. De har gode backer, avslutter Lillehammer-gutten.

landslagsspiller klar for asker

I dag signerte landslagsveteranen Anders Bastiansen en treårskontrakt med moderklubben Frisk Asker. Bastiansen har spilt i IFK Arboga, Mora, Färjestad og Graz 99ers siden han forlot Asker-klubben for elleve år siden.

- Jeg har jo tenkt på Norge veldig lenge, men jeg bestemte meg egentlig ikke ordentlig før i går kveld. Når denne pakkeløsningen med at jeg kan spille i Asker og ha en jobb ved siden av, var det et for godt tilbud til å takke nei til. Jeg blir jo ikke akkurat yngre, og en hockeykarriere varer ikke evig, sier Bastiansen til tv2.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.