I fjor måtte politiet stanse en stor gruppe bråkmakere da Storhamar møtte Vålerenga på hjemmebane.

Etter at spillerne hadde entret isen før den andre perioden satt i gang, fyrte deler av Vålerenga-supporterne opp pyroeffekter på sin seksjon bak det ene målet. Noen fakler ble kastet ut på isen, uten å treffe spillere eller dommere.

Bråket ble møtt med høylytt misnøye fra både øvrige Storhamar- og Vålerenga-supportere i hallen.

Politiet er på plass

Lederen for ordensseksjonen ved Hamar politistasjon, Audun Fremstad, sier før kveldens kamp at politiet vil holde øye med supporterne i hallen.

– Det er mulig det blir synlig uniformert politi på tribunene, men foreløpig tyder ingenting på at dette blir noen høyrisikokamp, sier han.

Fremstad forteller at fjorårets tribunebråk skyldtes en kombinasjon av flere faktorer.

– Det var en romjulskamp på en lørdag, med tilreisende supportere som ville lage bråk. I år er det ingenting som tyder på at de samme elementene har tenkt seg til Hamar, sier han.

Har folk i bakhånd

Fremstad opplyser samtidig at politiet gjør løpende vurderinger helt fram til kampstart, og at det finnes tilgjengelige mannskaper som kan styrke beredskapen ved behov.

Kampen mellom Storhamar og Vålerenga kan du selvsagt følge direkte på h-a.no fra klokken 19!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.