Joakim Jensen har trent for fullt siden tirsdag for en uke siden.

Men kroppen responderer ikke fullt så bra som målscoreren gjerne skulle ha ønsket.

– Kroppen føles tung, formen føles dårlig, og jeg er ikke spillbar ennå.

– Hvor langt unna er du å kunne spille?

– Det er vanskelig å si. Det kan være tre dager, en uke eller to uker. Jeg må se an, sier han.

kjedelig å være ute

Sluttspillet er høydepunktet for alle hockeyspillere, og Jensen legger ikke skjul på at han gjerne skulle ha bidratt for lagkompisene.

– Det er veldig kjedelig å sitte og se på. Når man har vært på is siden 20. juli, så sier det seg selv at det er kjedelig å ikke kunne spille i april, sier han.

Jensen føler at timeglasset renner for fort for ham.

– Jeg prøver å skynde meg sakte, men jeg har ikke tiden på min side. Det er kamper annenhver dag, og tiden går dessverre fort, sier han.

Skryter av laget

Selv om Jensen kanskje ikke rekker noen av semifinalene, er han fornøyd med hvordan laget har stått imot Stavanger.

– Jeg likte måten vi spilte på i forrige kamp. Det er vanskelig å vinne når man slipper inn fem mål, men jeg synes vi ser ut sånn som vi ønsker å gjøre. Vi ga bort noen litt enkle mål. Men det var veldig mye positivt å ta med seg fra den kampen, sier han.

fine ord fra larrivée

Christian Larrivée, Joakim Jensen og Eirik Skadsdammen startet sluttspillet sammen.Men Siden kamp tre har Larrivée måttet spille med andre spillere.

Selv om han er fornøyd med sine nye rekkekamerater, er han lei seg for at ikke Jensen har fått deltatt så mye som ønsket i sluttspillet.

– Det er kjedelig for laget at ikke Joakim har kunnet spille. Han er min beste venn, og kjemien mellom oss er god, så det er litt vanskelig at han er borte. Man tuller ikke med hodeskader, og vi må bare vente til han er tilbake, sier Christian Larrivée.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.