Det blir garantert tøft mot Lillehammer søndag også, for da vil fortsatt fem mann være ute med skader, men i går var det de ti første minuttene som ødela alt.
Lørenskog
Eirik Børresen kom seg på skøytene mot Lørenskog, dermed manglet Storhamar sju spillere mot Lørenskog i går kveld. Hadde det ikke vært for de ti første minuttene, er det ingen som hadde snakket om skadeproblemene.
Men fra klokka halv sju til kvart på sju, søla dragene det skikkelig til for seg sjøl.
Tre unødvendige baklengsmål. Og trener Michael Smithurst var satt i sjakk matt.
Tullemål
Riktignok tok han time out, og laget spilte seg opp og fikk et anstendig resultat med 6-3. Men kampen var ødelagt før stolsetene var skikkelige varme.
Først ei lefse fra Knut Henrik Spets. Deretter kom backene Dagfinrud og Ørbæk i trøbbel foran eget mål, før Spets fikk gå som Hjallis på Hamar Stadion - runde på runde - i Storhamars sone, før han passet til Jonas Olsson.
I andre periode tettet Storhamar igjen bakover, men dro på seg seks utvisninger som de blokkerte perfekt. Lørenskogs mål i denne perioden kom faktisk i spill fem mot fem.
Sluttperioden ble gjennomført kun for stilpoengenes skyld. Og de ble ikke så gale. I hvert fall ikke ut ifra forutsetningene når så mange uetablerte spillere sammen skal erstatte en gjeng med etablerte.
Ikke Korsbåndet
Med tanke på Lillehammer-kampen søndag, kan det også bli tøft, for Michael Smithurst kan bare regne med å få tilbake Jimmy Andersson og Fredrik Lystad Jacobsen til den kampen. For de øvrige anslår Smithurst lengre opphold:
• Andreas Paulsen Aas: Tilbake på is igjen i neste uke.
• Andrè Bjørge Paulsen: Ingen bånd avvrevet i kneet, men trolig ute i tre-fire uker.
• Martin Blakseth Huse: Tilbake etter landslagsoppholdet etter Lillehammer-kampen.
• Lars Løkken Østli: Samme perspektiv.
• Christian Larrivée: Samme perspektiv på han også.
Det betyr at Smithurst nå har rettet fokuset mot sluttspillet, framfor å klatre på tabellen.
- Jeg hører folk snakker om at Storhamar er ferdig. Jeg elsker slike situasjoner. Vi skal vise dem noe helt annet i sluttspillet. Det er planen nå. Slikke sårene våre. Og ikke trene ihjel noen. Så skal vi være klare, sier Dragons-treneren til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.