LANGENTAHL: Norge vant den første kampen 3-2 etter straffer fredag, men dagen derpå var det Sveits sin tur til å være best.

Kjell Richard Nygård utlignet for Norge i annen periode. Men det var også det siste det norske laget hadde å juble for.
Goran Bezina (2), Patrik Bärtschi og Phillipe Furrer sørget for at vertene kunne glede seg over 4-1-seier.
- Det var en ny tett og jevn kamp, men vi var ikke så gode som vi var i fredag. Vi dro på oss litt flere utvisninger, og Sveits straffet oss for det, sa sportssjef Petter Salsten til NTB.
Men det var ikke Norge som hadde flest utvisninger. Sveitserne måtte forlate banen åtte ganger, mens Norge bare fikk sju tominuttere. Sveits var giftigere kampen gjennom, og det sikret seieren.
De to kampene mot Sveits var Norges siste kamper i Europa i forkant av VM i Canada. 26. april setter landslaget kursen over Atlanterhavet, og det skal spilles en treningskamp mot Slovenia før mesterskapet starter.
- Alt i alt var disse kampene veldig nyttige for oss. For mange av spillerne våre var dette den første kampen de spilte på lang tid, og vi trenger å matche spillerne fram mot VM, sa Salsten.
Men kampene kunne ikke gi noen flere svar på hvilke spillere som får sjansen under mesterskapet.
- Vi fikk ingen svar på det. Det er fortsatt en del spillere vi avventer, så vi får se.
VM-troppen skal etter planen presenteres på Ullevaal 25. april, dagen før avreise. VM starter 3. mai med kamp mot Slovakia. (©NTB)

ishockeyfakta
Sveits - Norge 4-1
(1-0, 2-1, 1-0)
3853 tilskuere
Mål: 1-0 (11.31) Goran Bezina (Paul Di Pietro, Ivo Rüthemann), 1-1 (28.20) Kjell Richard Nygård (Morten Ask, Henrik Ødegaard); 2-1 (33.47) Patrik Bärtschi (Bezina), 3-1 (36.41) Goran Bezina (Di Pietro, Julien Sprunger), 4-1 (45.24) Philippe Furrer (Andreas Ambühl, Bärtschi).
Utvisninger Sveits 8 x 2 min., Norge 7 x 2 min.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00