Torbjørn Orskaug har fått tilbud om full jobb i Norges Ishockeyforbund.
HAMAR: Petter Salsten bekrefter at Orskaug er sterkt ønsket i Norges Ishockeyforbund.
- Kjemperessurs
- Vi ønsker å ha ham på fulltid. Orskaug er en kjemperessurs som vi ønsker å utnytte. Det er snakk om å gjennomføre og starte tiltak som går på sport og utvikling. Det går både på trener- og spillerutvikling, sier Salsten.
Torbjørn Orskaug kommenterer saken slik:
- Jeg har vært vikar i forbundet, og det er riktig at vi har snakket om noe mer, sier Orskaug, som i går formiddag fikk nyheten om at Rune Gulliksen skal gi seg.
- Ikke tenkt på det
- Kan det være aktuelt med et comeback som trener hvis det kommer en forespørsel?
- Det har jeg ikke tenkt på ett eneste sekund. Jeg leste akkurat på nettet at Gulliksen gir seg. En jobb i Dragons vil alltid pirre et hvert hockeyhjerte, men jeg har ikke tenkt på det som aktuelt akkurat nå. Jeg har heller ikke snakket med noen i Storhamar om det, sa Torbjørn Orskaug i går formiddag.
Orskaug har vært både trener og manager i Dragons tidligere. Han har også vært viktig i arbeidet med målvaktene.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.