(Frisk Asker - Storhamar 6-4)

Tre undertallsmål i midtperioden ble Storhamars bane da Frisk ble for sterke hjemme i Askerhallen.

Det likte Sjur Robert Nilsen dårlig. 

- Vi manglet disiplin, og jeg føler at vi gir bort kampen. Vi gjør det enkelt for dem, sukker han.

Han syntes derimot at Storhamar var best i fem mot fem.

- Vi er i store perioder bedre enn dem i likt antall, men vi gjør det vanskelig for oss selv, både med valg og utvisninger, sier han.

Storhamar lå under 2-1 etter de første 20 minuttene.

Asker startet best, og de scoret også kampens første goal: Ryan Hayes utnyttet en passiv Magnus Eikrem Haugen, satte fart forbi ham og trillet pucken til siden for Robert Hestmann og i mål.

Samme Eikrem Haugen gjorde opp for seg like etterpå. Tredjerekka vant pucken i rundvantet, og Petteri Nummelin spilte til Furnes-gutten på blålinja. Han banket til - og pucken smalt inn bak Nicklas Dahlberg.

Da Storhamar så ut til å ha full kontroll på kampen, skulle en puckmist fra Jørgen Langdalen vise seg å bli fatal. Jonas Berglund la en fin pasning inn foran mål, og Lillehammer-gutten Endre Medby skjøt på direkten. 2-1.

undertall

Storhamar åpnet midtperioden friskt, og det var Hampus Gustafsson som skulle få den første goalen. Han styrte inn en lurt skudd fra Mikkel Søgaard fra om lag tre meter.

Så var det Frisk-show: Tre ganger måtte Storhamar-spillerne i utvisningsboksen, og da viste vertene fram godt og effektivt overtallsspill. Medby, Anders Bastiansen og Hayes sto for scoringene.

Da Storhamar så ut til å ha resignert, dukket plutselig finske Petteri Nummelin opp på bakre stolpe i power play. Han var iskald. Dermed 5-3 til pause. 

1-1

Patrik Bäärnhielm ble regelrett herjet med da Frisk la på til 6-3. Jonas Berglund kjørte karusell med ham, og han scoret alene med Hestmann.

Mikael Zettergren reduserte med ni minutter igjen.

Storhamars lag: Målvakt: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

1. rekke: Petteri Nummelin, Magnus Eikrem Haugen - Mikael Zettergren, Joey Tenute, Hampus Gustafsson.

2. rekke: Patrik Bäärnhielm, Erik de la Rose - Joakim Jensen, Alexander Reichenberg, Martin Rønnild.

3. rekke: Emil Lyngstad Sæteraas, Mikkel Søgaard - Martin Gran, Martin Blakseth Huse, Eirik Skadsdammen.

4. reke: Even Langdalen, Jørgen Langdalen, Anders Gulliksen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.