HAMAR: Ruben Smith sto en god kamp i Storhamar-målet, men mener han burde tatt den sene utligningen til Stjernen.

- Jeg er litt forbannet for at jeg slapp inn da det gjaldt som mest. Jeg burde kanskje vært litt tettere på der, sier Ruben, om målet som kom etter markeringssvikt i egen sone.
- Vi har vært flinke til å holde på ledelser før. Det er alltid litt bittert å ikke vinne når man leder like før slutt, men vi kålet det til.
Smith reddet også i straffekonkurransen, men trodde han hadde Stjernens mål også.
- Jeg var sikker på at jeg hadde reddet. Den må ha sneket seg inn et sted. Men Mathisrud var sikker, så vi fikk med oss to poeng.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.