Michael Smithurst mener at spillerne ga opp i tredje periode. Det er en holdning han vil luke vekk fortest mulig. Derfor slo han også i bordet etter kampen.
Da målene bare fortsette å renne inn i tredje periode følte Michael Smithurst at han ikke fikk kontakt med spillerne i boksen. Resignasjonen tok overhånd.
- Det er sånn som kan skje noen ganger i hockey, men som ikke skal skje. Derfor sa jeg også klart ifra om det i garderoben etter kampen. Vi må luke bort slik ting fortest mulig, sier Smithurst til HA-sporten.
- Bør yte mer
Dette var uansett dagen da Storhamar så ut som et juniorlag i forhold til Stavangers voksne karer.
Gutta fra oljebyen bare kjørte på hele veien, akkurat slik Oilers-trener Petter Thoresen vil de skal. 0-6 på hjemmebane er stygt, men forskjellen var så stor.
- Vi var gode, og Storhamar er nok mer avhengig enn oss av å ha med alle sine beste spillere. Likevel bør hver enkelt Storhamar-spiller kunne yte mer for laget sitt hvis de skal ha noen sjanse mot oss, oppsummerte Stavanger-trener Petter Thoresen.
Som forsterker laget ytterligere med en ny spiller før sluttspillet.
Det betyr at det blir ikke noe enklere for Storhamar hvis de eventuelt skulle treffe på Stavanger i en semifinale i sluttspillet.
- Vi kan matche dem, men da må vi være helt på topp. Vi var langt unna i denne kampen, men jeg synes ikke vi ga opp. Jeg ble like sliten nå som i en hvilken som helst annen kamp. Kanskje enda mer, sier Storhamar-kaptein Pål Johnsen.
Revansje mot Stjernen?
I går var han og Cato Ørbæk mest glad for at det er ny kamp allerede i morgen mot Stjernen.
- Jeg er glad det ikke er noen landslagspause nå. Det hadde vært tungt å vente over en uke på neste kamp etter et slikt tap. Nå kan vi revansjere oss raskt mot Stjernen, sier Ørbæk.
Trener Smithurst ønsker også raskt svar fra spillerne.
- Kampen mot Stjernen vil vise om spillerne har forstått at vi ikke kan holde på slik. Jeg regner med de er i angrepsposisjon allerede på mandagens trening, sier Dragons-treneren.
Han er også spent på hvordan det går med André Bjørge Paulsen som gikk ut med en stygg kneskade. I verste fall er sesongen over for hans del. I tillegg sto Christian Larrivée over på grunn av lyskeproblemer. Han spiller neppe mot Stjernen, heller.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00