HAMAR: Patrick Thoresen har ikke spilt i Norge siden 2001, men følger med på norsk hockey når han kan, det vil si ofte når kampdagene ikke kræsjer.
Forrige sesong så han mange norske hockeykamper på Tv2s nettjeneste Sumo. Tre lag var interessante; hans eget klubb Storhamar, broren Steffens lag Vålerenga og pappa Petters Stavanger Oilers.
Han prøver å være flink til å gi ros til Steffen, og hint på hva han kan gjøre annerledes.
- Jeg tror han setter pris på det, og vi meldes eller prater ofte etter at en av oss har spilt kamp.
Pappa Petter får også noen innspill på Stavanger Oilers' kamper når han spør, men Patrick blander seg ikke inn coachingen.
- En gang forrige sesong snakket jeg med fatter'n på formiddagen, og ba ham hilse til meg på tv under en kamp mot Storhamar den kvelden. Stavanger vant 5-0, og fatter'n hilste og sa at gutta mine ikke hadde en sjanse i kveld. Da satt jeg i en leilighet i Ufa helt alene og lo godt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.