Rinkside-ekspert Tor Nilsen mener Storhamar har et dårligere lag enn sist sesong. Hør hvorfor han mener det i denne Rinkside-sendingen.

Samtidig påpeker Svein Harald Arnesen at Storhamar burde matchet laget sitt annerledes. Få også med deg hva han mener Aleksander Smirnov burde gjort annerledes.

Både Nilsen og Arnesen påpeker også at det er spillere som ikke spilte mot Vålerenga som burde ha spilt. Hør hvilke spillere det er snakk om. Og ikke minst hvorfor.

- Det er på tide at Storhamar ser seg i speilet, sier Arnesen etter at Vålerenga slo Storhamar 3-1 i Hamar OL-Amfi.

Få med deg alle vurderingene, analysene og målene i Rinkside i tillegg til intervjuer med Joakim Jensen og Lars Erik Hesbråten.

Les også
SPORT HATV: "Shampo" etter Storhamar-fadesen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.