– Vi snakket sammen mandag, og det var veldig positivt. Vi må starte på nytt nå. Alle må være profesjonelle.

Storhamar-treneren er enig med Ole Eskild Dahlstrøm i mye.

– Vi må starte fra bånn, spille enkelt og jobbe knallhardt. Ta steg for steg. Da vil også sjøltilliten komme tilbake. Alle må ta ansvar, ha god innstilling, og så må vi spille som et lag, ikke en og en, sier Smirnov, og fortsetter:

– Nå handler det om å tenke positivt. Det har vært en tung periode, men alle gutta er innstilte på å snu det, og vi skal snu det som et kollektiv. Vi må være mentalt klare, og spille med stor entusiasme og et stort hjerte, sier Storhamar-trener Aleksander Smirnov.

Storhamar møter Manglerud Star hjemme i Hamar OL-Amfi torsdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.