HAMAR: Thoresen fløy gjennom midtsonen to ganger, først inn i egen sone, der han sammen med en medspiller bidro til å stjele pucken fra Montreals beste spiller, finske Koivu. Deretter fløy han gjennom midtsonen nok en gang, og banet vei for Mike Richards.
Tapte alle i serien
Scoringen i undertall etter 15 minutter av andre periode ga hjemmelaget sjansen til å vinne den tredje kvartfinalen i Stanley Cup.

Det sto 3-0 før den andre perioden var over, og selv om Montreal reduserte to ganger i overtall i den tredje, en gang med Thoresen på isen, festet Flyers grepet om avansementet. Det ble seier 3-2, den andre på rad mot kanadierne. I seriespillet vant Montreal alle de innbyrdes kampene.

Ikke fornøyd
Thoresen spilte 12.49 minutter for Flyers i andrerekka, hvorav nesten tre minutter i undertall. Han hadde ett skudd på mål og endte med +1 i pluss-minus-statistikken. Men nordmannen var ikke helt fornøyd med egen innsats.

- Jeg spiller mye i dag, men jeg har store forhåpninger til meg selv, og vet hva jeg kan prestere. Jeg er ikke 100 prosent fornøyd med egen innsats, sa Thoresen til NTB.
Flyers tapte skuddstatistikken 14-34, men hadde en suveren målvakt i Martin Biron.
- Han sto en fantastisk kamp. Vi utespillere må ta oss selv litt i nakken, sa Thoresen.

- Deilig å vite
Onsdag kan Philadelphia sikre seg matchball mot Montreal i en ny hjemmekamp, samme situasjon som da de slo Washington i kvartfinalen. Da trengte de imidlertid alle sju kampene for å avgjøre.

I en eventuell finale i den østre avdelingen venter trolig Pittsburgh Penguins for Thoresen og Philadelphia, dersom det blir seier mot serievinner Montreal.
Vinneren der er klar for alle hockeyspilleres drøm, finale i Stanley Cup. Ikke verst av en Hamar-gutt som var uønsket og ble byttet bort midt i sesongen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00