HAMAR: Her forteller Blakseth om hva de jobber med:

- På kort sikt vil vi appellere til ungdomslinja, og skal sette i gang en medlemsverving i forhold til støttemedlemskap.
Han fortsetter:
- Vi skal også sette opp tall for hvert enkelt lag, slik at vi får en kostnadsoversikt. En stor utfordring er utgifter til buss, som er en sikker måte å reise på. Det har vært løst gjennom automatinntekter tidligere. Vi må se på hvordan vi kan dekke opp kostnadene. Vi må vurdere egenandeler, men det må være rimelighet i dette også. Vi har satt ned en gruppe som skal se på dette nå, sier Blakseth.
Han forteller at det garantert kommer loddsalg og salg av kalendere.
Treningsavgiften i yngres avdeling er økt med ti prosent. Totalt gir det 700.000 kroner mer i inntekter fra de aktive.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.