Hamar
Storhamar møter Vålerenga 10. september. 15. september starter kampen om poengene - mot Sparta.
- Jeg håper og tror at alle er med mot Vålerenga, sier Dragons-treneren.
Flere av spillerne er på veg tilbake. Andreas Øksnes er aktuell til søndagens kamp mot Lørenskog. Den kampen håper også Nathan Martz å spille. Eirik Skadsdammen og Pål Johnsen er tilbake på is i dag, mens Eirik Dagfinrud trolig er på is torsdag. Det er usikkerhet rundt kneet til Jimmy Andersson. Det er snakk om problemer som kommer og går. Han måtte gi seg i går. Adrian Saxrud Danielsen sliter også med et kne, mens Lars Løkken Østli ikke vil risikere noe med skulderen, og venter litt med fysisk spill.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.