Stjernen - Storhamar 5-4:

Dragenes førsteperiode var bekmørk og må i glemmeboka fortest mulig. Det gikk ikke mer enn ett minutt og 36 sekunder før Dan Nygård scoret kveldens første. Senere la Göran Hermansson, Tomas Sinisalo og Erik Lundin på med hvert sitt mål for Fredrikstad-klubben.

Også i kampene mot VIF og Stavanger Oilers fikk Dragons en dårlig start og havnet bakpå.

Joakim Jensen reduserte riktignok ved en anledning til 4-1, før han pådro seg en timinutters utvisning for dårlig oppførsel.

Tente håpet

De gule og blå trengte helt tydelig hvilen, for til den andre perioden så de nærmest ut som et helt annet lag. De hadde på ingen måte planer om å gi opp og kjempet knallhardt fra første sekund for å komme tilbake til kampen. Etter hvert kom også uttellingen.

Fredrik Lystad Jacobsen tok saken i egne hender da han gikk fra egen sone, forbi 3-4 motspillere og klinte pucken i krysset bak Stjernen-målvakt Henrik Haugeland.

På tampen av den andre perioden scoret Andreas Øksnes 4-3 på et knallhardt skudd fra distanse, slik at utgangspunktet før den tredje perioden var meget åpent og spennende.

Avgjørelsen falt

Og spennende ble det i aller høyeste grad. Spesielt da Nathan Martz, etter mye kjemping, fikk scoret utligningsmålet til 4-4 med tolv og et halvt minutt igjen på klokka.

Mot slutten virket det dog som at ett lag ville mer enn det andre, og de var ikke gule og blå. Stjernen presset på for seiersmålet og fikk til slutt uttelling. Med tolv sekunder igjen av tredje periode sendte nemlig Ryan Annesley hjemmefansen til himmels med sitt 5-4-mål.

Alle poengene ble dermed igjen i Fredrikstad, og Dragons får en tung busstur hjemover med halen mellom beina.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.