HAMAR: Båndet på innsiden av kneet, på fagspråket kalt MCL-båndet, er avrevet. Storhamars fysioterapeut, Lisette Engh, sier til HA-sporten at det normalt går fire til seks uker før det gror.

- Dette betyr en julefeiring uten istrening for Pål, sier Engh.
- Han kan trene alternativt og holde formen vedlike, men istrening er det ikke snakk om på en stund, sier hun.
Pål kan sykle og drive flere typer trening, men kneet tåler ikke å komme i en «kalvbeint stilling».
- Når kan han være kampklar igjen?
- Det vil jeg ikke tro så mye om ennå. Spørsmålet er hvor lang tid det tar før båndet har grodd. Vi følger med utviklingen, og så får vi vurdere hvordan det har gått etter fire uker, sier Lisette Eng til HA-sporten.
Skulle det gå seks uker før 32-åringen er spilleklar igjen, kan han gå glipp av 11 seriekamper.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.