Jonas Strand, Stein Andrè Økelsrud Hagen, Simen Løvhaug Hansen og Anders Gulliksen er inne i troppen som skal være på Hamar fra 30. juli til 4. august.

Gulliksen var med på laget i fjor, og han gjorde en god turnering da laget ikke nådde målet opp opprykk.

Tor Nilsen, som i fjor var HAs hockeyekspert, har flere ganger skrytt uhemmet av Gulliksens talenter på isen.

- Anders er rask, smart og har gode ferdigheter med pucken. Han har blitt bedre og bedre, og jeg er veldig imponert over det han har gjort så langt i høst, sa Nilsen til HA-sporten 12. desember i fjor.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.