Hamar
Dette er en grovsamling på vegen til sesongens høydepunkt, som er VM.
Og det er tøffe tak. Det er stort sett to barmarksøkter og to økter på is hver eneste dag. Det er lagt inn utfordrende krydder som tester, internkamper og videomøter.
- Det er mye trening, og det er viktig med nok drikke, mat og søvn. Uten gode rutiner blir det veldig tungt, sier Storhamar-spilleren Martin Gran.

fem økter første dagen

Samlingen startet søndag, og mandag sto det fem økter på menyen. Her er hele programmet:
07.30-08.00: Frokost.
08.30-10.30:Barmarkstrening.
11.15-12.35: Istrening.
12.45-13.15: Lunsj.
14.15-15.30: Barmarkstrening.
17.00-18.20: Istrening.
19.00-19.30: Middag.
20.45-21.35: Internkamp.
22.00-22.30: Kveldsmat.

Vil spille VM

Spillerne bor i det gamle klubbhuset.
- Jeg bor sammen med de andre gutta, og det skal være ro klokken 23.00. Det fungerer bra. Det er viktig å være klar til neste dag, sier 16-åringen, som er revansjesugen når det gjelder landslaget.
- Jeg var med på to turneringer med U18-landslaget forrige sesong, men kom ikke med til VM. Jeg håper å få spille VM nå, sier 16-åringen.

Håper på A-lagsspill

Gran har også et annet spennende mål.
- Jeg håper å få spilletid på A-laget i Storhamar. Jeg har trent barmark med A-laget i hele sommer, og trente med dem på is forrige uke. Dermed fikk jeg en bra inngang til denne samlinga, sier Martin Gran, som fikk sjansen i noen treningskamper med A-laget foran forrige sesong.

Tre Storhamar-gutter

Anders Gulliksen og Vetle Lindstad er også med på samlingen til U18-landslaget.
Denne uka arrangeres det også eliteleir for spillere født i 1999 i ishallene på Hamar vest, så det er folksomt både i hallene, på iskroa og i garderobene.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.