Storhamar ledet 4-1 og det sto 59.17 på klokka da taklingen kom. Sparta-spilleren hevet albuen og traff Jacob Berglund i ansiktet. Resultat: To knekte tenner og ett sting i leppa.

Niklas Roest fikk matchstraff for hendelsen. I etterkant uttalte Dragons-trener Aleksander Smirnov seg kritisk til taklingen. Jacob Berglund mente det var en unødvendig takling.

Niklas Roest beklaget etter hvert taklingen.

- Jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage det som skjedde. Slikt skal ikke skje på hockeybanen. Det var aldri meningen fra min side å skade Berglund, sa Roest til Sarpsborg Arbeiderblad.

Trolig velger Sparta å anke avgjørelsen fra disiplinærutvalget i Norges ishockeyforbund. 

Les også
SPORT Men reagerer på ufine reaksjoner fra Dragons. 
Les også
SPORT

HATV: Se Rinkside nå

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.