Dragons-treneren koste seg med tre poeng mot Stjernen, men ikke med måten laget framsto.
- Vi kan ikke spille slik hockey, slår treneren fast.
Nå står Frisk Asker, Lillehammer, Lørenskog og Tønsberg for tur. Alle kampene på borteis.
- Perfekt mulighet for oss til å spille klokere, enklere og bedre hockey. Nøyaktig slik vi gjorde tidligere denne sesongen, mener treneren som forventer tøff kamp mot Frisk i Askerhallen søndag.
- Åpenbart en vanskelig bortekamp, men likevel ingen grunn til at vi ikke skal gå ut og sette premissene også i det oppgjøret, sier en bestemt Smithurst.
Mot Stjernen var det ungguttene Anders Theodor Braavold og Magnus Eikrem Haugen som gledet.
- Begge spiller akkurat så enkelt og effektivt som vi ønsker, og Magnus har helt tydelig hatt godt av den tøffe matchingen han fikk i U20-VM, skryter Smithurst.
Pål Johnsen og Joakim Jensen var tilbake på isen mot Stjernen, og begge gjennomførte kampen uten trøbbel.
- Vi kommer ganske sikkert til å stille med nøyaktig samme lag mot Frisk Asker på søndag, sier treneren for forventer et kynisk bortelag.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.