Storhamar-gutten Ole Petter Øvergaard har valgt å legge skøytene på hylla. Unggutten er kun 19 år, men etter fire sesonger og 163 kamper er hockeykarrièren over.

- Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Jeg skal til Oslo på befalsskoleopptaki juni/juli. Etter det går veien videre til en eller annen militærleir i Norge. Jeg har tenkt lenge på å slutte, så det er ikke noe som har kommet over natta, sier O.P.

Selv om Øvergaard har slitt litt med motivasjonen, er han fornøyd med hvordan sesongen utviklet seg for laget.

- Det var veldig morsomt at vi klarte få sølv i både serie- og sluttspill. Det har vært en fantastisk sesong, men jeg har likevel ikke motivasjon til å fortsette å spille på toppnivå.

Nå gleder han seg til å gjøre andre ting enn å spille hockey.

- Det blir veldig rart å ikke skulle trene for en ny sesong. Jeg skal selvfølgelig fortsette å trene, men jeg trenger ikke å forberede meg til en ny sesong.

Kommer til å savne lagkameratene

- Jeg kommer til å savne samholdet vi har i laget, det er klart. Det er en noe helt spesielt med å spille på lag med så mange kamerater, avslutter Øvergaard, som i dag reiser til København sammen med U20-laget.

Øvergaard, som vant NM-gull med U20-laget i 2013/14-sesongen, har spilt 163 A-lagskamper for moderklubben. På de kampene har han produsert 21 målpoeng. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00