Storhamar-gutten Ole Petter Øvergaard har valgt å legge skøytene på hylla. Unggutten er kun 19 år, men etter fire sesonger og 163 kamper er hockeykarrièren over.

- Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Jeg skal til Oslo på befalsskoleopptaki juni/juli. Etter det går veien videre til en eller annen militærleir i Norge. Jeg har tenkt lenge på å slutte, så det er ikke noe som har kommet over natta, sier O.P.

Selv om Øvergaard har slitt litt med motivasjonen, er han fornøyd med hvordan sesongen utviklet seg for laget.

- Det var veldig morsomt at vi klarte få sølv i både serie- og sluttspill. Det har vært en fantastisk sesong, men jeg har likevel ikke motivasjon til å fortsette å spille på toppnivå.

Nå gleder han seg til å gjøre andre ting enn å spille hockey.

- Det blir veldig rart å ikke skulle trene for en ny sesong. Jeg skal selvfølgelig fortsette å trene, men jeg trenger ikke å forberede meg til en ny sesong.

Kommer til å savne lagkameratene

- Jeg kommer til å savne samholdet vi har i laget, det er klart. Det er en noe helt spesielt med å spille på lag med så mange kamerater, avslutter Øvergaard, som i dag reiser til København sammen med U20-laget.

Øvergaard, som vant NM-gull med U20-laget i 2013/14-sesongen, har spilt 163 A-lagskamper for moderklubben. På de kampene har han produsert 21 målpoeng. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.