Det er TV 2 som avslører dette, og Nermo bekrefter saken overfor TV-kanalen.

– For meg fremstår de amatørmessig, sier den avsatte treneren til tv2.no.

– Jeg fikk en telefon fra styret etter treningen om at jeg ikke var ønsket i boksen tirsdag. Jeg spurte etter grunn, og da sa de at det var en del av spillergruppen som ønsket det slik, forklarer Nermo.

– Hva tenker du om det?

– Det speiler hvor splittet og uorganisert klubben er. Det er mer panikk enn det er ro og tålmodighet. For meg fremstår de amatørmessig, sier han.

Ronny Nilsson som tok telefonen til den avsatte treneren er svært ordknapp overfor glomdalen.no, avisen som først omtalte denne saken.

– Nei, vi har gitt beskjed om at det ikke er ønsket at han leder laget i morgen, sier han til nettstedet. Han sier videre at han ikke ønsker å kommentere om det er et ønske som kommer fra spillergruppen, men Svein Ove Nermos dager som trener i Kongsvingers elitelag i ishockey er definitivt over. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.